Agricolan ajan ruoka- ja juomakulttuuri -ilallinen Turussa pe 7.4. klo 19
torstaina 6. huhtikuuta, 2017Agricolan viikon perjantaina 7.4. klo 19.00 Kellariravintola (Linnankatu 16) kutsuu nauttimaan Agricolan ajan ruoka- ja juomakulttuurista. Illan ohjelmassa on herkullisten makuelämysten lisäksi keskiajantutkija Ilari Aallon puheenvuoro ruoasta ja juomasta Agricolan aikaan ja Agricolaa esittävän Niilo Rantalan musiikkiesityksiä. Tilaisuus järjestetään yhdessä Mikael Agricola -seuran ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kanssa.
MENU AGRICOLA
Agricolan kalalautanen
Salosen Agricolan yrttisilakkaa, kylmäsavustettua lohta, kananmunaa, kotijuustoa ja saaristolaisleipää
***
Savustettua lohta tilli-kermaviilikastiketta ja yrtti-juureksia
tai
Ylikypsää naudanrintaa kermaista yrttikastiketta ja yrtti-juureksia
***
Omenajäädykettä ja lämmintä omenahilloketta
Illallisen hinta 32,00
Lisätietoja tapahtumasta: http://www.turunkellariravintola.fi/Agricola